Contacteer ons


Meer weten over onze camping, de prijzen, de faciliteiten of beschikbaarheden? Contacteer ons telefonisch of stuur ons een bericht via het formulier. We bezorgen je snel een antwoord.

Contact

 

Onze camping


New Camping Ideal is de voorbije jaren uitgegroeid tot een begrip in Wenduine. 

Op onze familiale camping valt altijd wat te beleven.
Zowel kampeerders met motorhomes of trekcaravans vinden er een comfortabel kampeerplekje. Op luttele meters van de zee en van het centrum van Wenduine en Blankenberge vind je hier de ideale uitvalsbasis voor een fantastische vakantie.

Van alle gemakken voorzien

Kampeerders vinden op het terrein een volledig vernieuwde superette waar ze noodzakelijke boodschappen kunnen doen. Maar net zo goed drink je wat in de cafetaria, eet je in de frituur of ga je aan het sporten. Petanque, tafeltennis, omnisport: het kan hier allemaal. De hele zomer door bruist het bij ons van de activiteiten die worden aangekondigd. Ook aan de kleine bengels is gedacht, die kunnen zich uitleven op onze vernieuwde kinderspeeltuin.

Beleef een fijne vakantie

Op zoek naar een leuke camping aan zee? New Camping Ideal heeft heel wat troeven, ligt op wandelafstand van de zee en er heerst een fijne sfeer. Maak gebruik van de wasplaats (was- en droogkasten), goed onderhouden sanitair en douches.
Onze camping is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Wij zijn er voor jong en oud!